Ho farem a casa?

És una de les preguntes més freqüents dels nostres clients. Sempre i quan tingueu un espai per acomodar els vostres convidats (jardí, terrassa, coberts, pèrgoles,…) Cal Gumer Events et transforma l’espai perquè et sentis en un lloc de somni dins la teva pròpia casa gràcies al nostre mobiliari i el disseny personalitzat d’espais.

Lloguem un espai?

Cal Gumer Events té contactes d’espais de què pots disposar segons el tipus de celebració que vulguis realitzar: cases rurals, jardins exteriors, sales diàfanes, locals socials,… t’oferim tot un ventall de preus i solucions perquè el dia de l’esdeveniment només et preocupis d’estar amb els teus.

 

{loadposition unique} 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *