Cal Gumer per a tu

Una celebració especial amb els teus

Una presentació, inauguració, un reconeixement, coffee break, un acte per celebrar,… tot això no s’entén sense una copa de cava, un glop de vi, uns sucs naturals, uns aperitius salats o quelcom dolç, fins hi tot una escultura feta pastís d’un edifici o logotip, Cal Gumer events us ofereix la cobertura gastronòmica pel desenvolupament de molts actes institucionals.

Vosaltres sou els experts en la vostra empresa, Cal Gumer Events experts en tota la part gastronòmica.

Cal Gumer Business

Per a la teva empresa, el millor esdeveniment

En família, amb amics, companys de feina o de lleva…, és igual com ho celebris però celebra-ho!

L’activitat social de fer un àpat és molt nostrada i, per tant, Cal Gumer Events us dona solucions en aquest àmbit escoltant les vostres idees i compartint experiències amb vosaltres per oferir-vos un pressupost i una oferta gastronòmica d’acord a les vostres necessitats.

Disposem, també, de Weeding planner, servei de gestió de Timing de tot l’event i cuina personalitzada i al ritme de l’esdeveniment. El nostre equip jove, dinàmic i creatiu us farà costat en tot moment.

A més disposeu de la possibilitat de despreocupar-vos de l’entreteniment, ja que nosaltres us oferim diferents divertiments per a la mainada.

I naturalment, si no disposeu d’un lloc per realitzar la celebració, nosaltres us podem posar a l’abast qualsevol tipus d’indret i l’engalanem amb l’únic límit de la vostra imaginació.