Segur que teniu moltes idees al cap pel vostre casament, però mai n’heu organitzat un i voleu que tot sigui meravellós, autèntic i inoblidable. Doncs Cal Gumer Events us vol donar la mà en aquest camí aportant-vos solucions tant organitzatives, gastronòmiques, decoratives,… i tot el que us podeu imaginar.

Tot l’equip es posa a la vostra disposició per dissenyar el vostre casament i ens agrada que ho tingueu clar, ja que som conscients que no tothom té les mateixes necessitats, el mateix pressupost, els mateixos gustos, etc. L’organització d’aquest dia és molt important i la nostra experiència ens diu que és tant o més important que el menjar sigui excel·lent com que vosaltres estigueu tranquils i relaxats, sabent que hi ha un equip de professionals darrera enamorats del nostre treball.

Tipus de serveis que us oferim:

(clicar en cadascun dels serveis per descarregar el document adjunt amb la informació completa)

El Xiringuito: és l’atrezzo que utilitzem per tematitzar els buffets dels aperitius amb la finalitat de poder transformar un espai en un escenari idíl·lic i on els vostres amics i familiars es trobaran en un ambient distès fomentant el dinamisme a l’aperitiu.

Atrezzo: les nostres taules, cadires, decoració, catifes, cuixins, accessoris i diversos complements per donar el toc personal a l’espai.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *