Dades Identificatives

En compliment amb el deure d’informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es faciliten les següents dades:

L’empresa titular d’aquest web és Cal Gumer, amb domicili a C/ Espadós, 12-14, 25126 d’Almenar, Lleida, amb número de CIF: J-25428095. Telèfon de contacte: +34 973 77 13 51

Usuaris

L’accés i/o ús del portal atribueix la condició d’Usuari, que accepta, des d’aquest accés i/o ús, les Condicions Generals d’Ús aquí reflectides. Les esmentades Condicions s’aplicaran independentment de les Condicions Generals de Contractació que si escau resultin d’obligat compliment.

Ús del Portal

El web de Cal Gumer proporciona l’accés a multitud d’informacions, serveis, programes o dades a Internet que pertanyen tant a Cal Gumer o als seus llicenciants als quals l’Usuari pugui tenir accés. L’Usuari assumeix la responsabilitat de l’ús del web.

Propietat Intel·lectual i Industrial

Cal Gumer, per sí mateix o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial del seu lloc web, així com de part dels elements continguts en el mateix (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc …), titularitat de Cal Gumer o bé dels seus treballadors.

Tots els drets reservats. En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de Cal Gumer.

L’Usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de Cal Gumer Podrà visualitzar els elements de les diferents pàgines web, imprimir, copiar i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’Usuari haurà d’abstenir de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat a les pàgines de Cal Gumer

Exclusió de Garanties i responsabilitat

Cal Gumer no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, tot i haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

Cal Gumer es reserva el dret a denegar o retirar l’accés al seu web i/o els serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents Condicions Generals d’Ús.

Modificacions

Cal Gumer es reserva el dret d’efectuar, sense previ avís, les modificacions que consideri oportunes al seu web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats.

Navegació amb Cookies

Cal Gumer podrà utilitzar cookies per personalitzar i facilitar al màxim la navegació de l’Usuari per la seva web. Les cookies s’associen únicament a un usuari anònim i el seu ordinador i no proporcionen referències que permetin deduir dades personals de l’usuari.

Les cookies són petits fitxers de dades que es generen a l’ordinador de l’usuari i que permeten obtenir la següent informació:

Aquesta informació s’utilitza únicament i exclusivament per facilitar la navegació a l’Usuari. El mateix té l’opció d’impedir la generació de cookies, mitjançant la selecció de la corresponent opció al seu navegador. No obstant això, l’empresa no es responsabilitza que la desactivació dels mateixos impedeixi el bon funcionament del lloc.

Més informació a la nostra Política de Cookies.

Enllaços

En el cas que a la web es disposessin enllaços o hipervincles cap a altres llocs d’Internet, Cal Gumer no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts.

En cap cas Cal Gumer assumirà responsabilitat alguna pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests hipervincles o altres llocs d’Internet.

Igualment la inclusió d’aquestes connexions externes no implicarà cap tipus d’associació, fusió o participació amb les entitats connectades.

Dret d’Exclusió

Cal Gumer es reserva el dret a denegar o retirar l’accés al seu web i/o els serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents Condicions Generals d’Ús.

Generalitats

Cal Gumer perseguirà l’incompliment de les presents condicions així com qualsevol utilització indeguda del seu web exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

Modificació de les Presents Condicions i Durada

Cal Gumer podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, sent degudament publicades com aquí apareixen. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

Legislació Aplicable i Jurisdicció

La relació entre Cal Gumer i l’Usuari es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i tribunals de la ciutat de Lleida.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *