Es basa en donar-te una solució a mida d’acord a les teves necessitats. T’escoltem i t’aconsellem per escollir el pastís que més t’agrada segons els teus gustos personals o els dels teus convidats, perquè les teves celebracions tant amb amics com en família siguin tot un èxit.

Elaborem tant pastissos de presentació com porcions individuals depenent del tipus d’esdeveniment que vulguis celebrar, renovant anualment tota la nostra oferta gastronòmica.

Per grans celebracions, treballem també pel món de l’Hosteleria fent el servei de repartiment a Restaurants i col·lectivitats amb grans projectes com ara figures de xocolata, pastissos de fondant, porcions personalitzades i exclusives pels nostres clients, cuina dolça d’assemblatge oferint el servei del plat acabat (postres o pastís, salsa o coulis de fruites, galetes i cruixents, bescuits al vapor, boles de gelat,…).

També ens dediquem a la pastisseria americana aplicada als sabors de la nostra societat i elaborant bescuits, butter creams i farciments amb fruites molt més gastronòmics i sobretot poc dolços buscant aquell equilibri en boca.

Realitzem pastissos de fondant amb les vostres idees, de qualsevol mesura, forma i mida. Montem bufets de cupcakes, popcakes, minicupcakes i cookies personalitzades com a detall per bodes, comunions o logotips corporatius.

< Veure la nostra col·lecció >

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *